Lykkeshøj, Kongerslev

Velkommen til Lykkeshøj. Aktivitetscentret er et åbent center og vi tager gerne imod nye ideer og forslag. Aktivitetscentret ligger tæt ved Lykkesminde plejehjem og ældreboliger og er centralt beliggende i Kongerslev

Her finder du Lykkeshøj i Kongerslev

Kongensgade 16

9293 Kongerslev

tlf: 9833 1824

Lykkeshøj aktivitetscenter har et åbent og varmt miljø med mulighed for at dyrke interesser og det sociale fællesskab. Centret er åbent for alle pensionister og efterlønsmodtagere. Aktivitetscentret er beliggende centralt i Kongerslev tæt på bus, parkering og indkøb.

Aktivitetscentrets åbningstid

Der er mulighed for aktivitet alle hverdage mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-14.

Aktivitetstilbud

Du kan vælge blandt mange forskellige aktiviteter og arrangementer, som fremgår af det månedlige aktivitetsprogram. Her kan nævnes:

Motion, spil, kreative værksteder, kolonihave, fisketure, udflugter (store og små, nær og fjern), ferieture, årstidens fester og markeringer, fællesspisning, gåture, socialt fællesskab, musik, foredrag, gudstjenester, banko, PC undervisning samt andre tilbud.

Når centerrådet afholder den årlige generalforsamling arrangeres fremtidsværksted med fokus på nye ideer og ønsker.

Aktivitetscentret har et godt og frugtbart samarbejde med Ældresagen, sogneaftensudvalget, pensionistforeningen, kulturskolen, plejecentret og de øvrige aktivitetscentre i kommunen.

Trænings- og motionscentret

Her kan du motionere for at vedligeholde, styrke, smidiggøre og opbygge dine muskelgrupper.

Træningscentrets åbningstid:

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 15.30

Fredag kl. 9.00 - 13.30

Så vidt muligt vil der være personale tilstede i træningscentret om mandagen kl. 11-12, om onsdagen kl. 9-12 og om fredagen fra kl. 9-10. 

Aktivitetsprogram

Program Juli 2019

Program August 2019

 

Del indhold